آزمایشگاه کنترل کیفیت آرد و گندم

- آزمایشگاه کنترل کیفیت آرد و گندم

آزمایشگاه کنترل کیفیت آرد و گندم

عنوان: جزوه آزمایشگاه کنترل کیفیت آرد و گندم

این جزوه شامل وسایل و دستگاه، و روش های آزمون مورد نیاز برای آزمایشگاه کارخانه های آرد می باشد. همچنین تمامی وسایل و دستگاه ها با شکل آنها توضیح داده شده است.

مشخصه هایی که اگر فایل شما دارد ذکر کنید بهتر است:
فهرست مطالب
قوانین کار و ایمنی در آزمایشگاه:

شناسایی و کارکرد با تجهیزات آزمایشگاهی

ترازوی آزمایشگاهی

هم زن شیشه­ای

ارلن مایر

قیف بوخنر

بالن ژوژه یا بالن حجمی

و…

محلول­سازی در آزمایشگاه

ساخت محلول­ها با غلظت­های مختلف

اهمیت کنترل کیفیت

انجام آزمون های کیفی:

افت گندم

و….

سدیمانتاسیون یا زلنی و روش آزمون

اندازه گیری فعالیت آنزیمی (فالینگ نامبر)

اندازه گیری فعالیت آنزیمی قارچی (فالینگ نامبر)

اندازه گیری میزان گلوتن به روش دستی و دستگاهی

دستگاه هکتولیتر سنج

اندازه گیری رطوبت  (Moisture)

اندازه گیری pH

اندازه گیری چربی  (Fat)

اندازه گیری اندیس پراکسید (Peroxide)

اندازه گیری اسیدیته (Acidity)

و ….

تعداد صفحه : 86
فایل Word & PDF

برای دانلود کلیک کنید