پاورپوینت نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان

- پاورپوینت نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان

پاورپوینت نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان

 

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل power point

قابل ویرایش 33 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها

مرگ و میر ناشی از بیماری های غیر واگیراز مرگ و میر بیماری های واگیر پِیشی گرفته است .

عادات غذایی به سرعت در حال تغییر است و فعالیت بدنی کاهش یافته است.

کشور ها با افزایش سن جمعیت مواجه هستند.

بعد از بیماری های قلبی عروقی سرطان به عنوان دومین عامل مرگ ومیر در کشورهای توسعه یافته مطرح است.

در صورت عدم کنترل در سال های آینده اولین عامل مرگ و میر خواهد بود.

حدود 20 میلیون نفر در جهان مبتلا به سرطان هستند  و پیش بینی می شود این رقم به 30 میلیون نفر در 20 سال آینده برسد.

سالانه 7/1 میلیون نفر در جهان در اثر ابتلا به سرطان

جان خود را از دست می دهند.

عادات غذایی غلط علت 30 درصد کل سرطان ها در کشورهای غربی و حدود 20 درصد سرطان ها در کشور های در حال توسعه هستند.

شیوع سرطان درایران

بر اساس آمار ثبت سرطان در کشور 52 % سرطان ها در مردان و کمتر از 48% در زنان دیده می شود.

سرطان معده رتبه نخست در مردان و رتبه سوم در زنان را دارد.

سرطان سینه در زنان رتبه نخست فراوانی را دارد و23%از کل سرطان ها را تشکیل می دهد.

 

فهرست مطالب و اسلایدها
 شیوع سرطان درایران

غذا و سرطان

عوامل غذائی ضد سرطان

وانیلین موجود در وانیل

پپتید گلوتاتیون

ویتامین E

عوامل غذایی

چربی ها                                        

سرطان پروستات

کربوهیدرات

پروتئین

گوشت قرمز

لبنیات

سبزی ها و میوه ها

فیبر

کلسیم

فولات

سلنیوم

توصیه ها

برای دانلود کلیک کنید