پاورپوینت فصل دوم شیمی پایه یازدهم در پی غذای سالم

- پاورپوینت فصل دوم شیمی پایه یازدهم در پی غذای سالم

پاورپوینت فصل دوم شیمی پایه یازدهم در پی غذای سالم

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل: power point

فرمت فایل: ppt and pptx

قابل ویرایش  اسلاید

 

قسمتی از متن:

فصل 2 در پی غذای سالم به نام خدا شیمی یازدهم در پی غذای سالم فصل 2 دانشمندان اجزای بنیادی جهان مادّی را مادّه و انرژی می دانند.

انرژی از راه های گوناگون با ماده ارتباط دارد.
کاهش جرم خورشید به عنوان تنها منبع حیات بخش انرژی، تبدیل ماده به انرژی را تأیید می کند. مقدمه غذا همواره نقش محوری در رشد، تندرستی و زندگی انسان داشته است.
امروزه تأمین غذای میلیاردها نفر ساکن کرۀ زمین بسیار پیچیده و دشوار است.
نمودار زیر تولید و مصرف جهانی غلّات را در یک دهۀ اخیر نشان میدهد. مقدمه برای تولید غذا در حجم انبوه به فعالیتهای صنعتی گوناگونی مانند تولید، حمل ونقل، نگهداری، فراوری و … نیاز است.
این نیازها تأکید میکند که یکی از مهمترین و شاید سنگینترین مسئولیتهای هر دولت، تأمین غذای افراد جامعه است. مقدمه مصرف غذا، انرژی مورد نیاز بدن برای حرکت ماهیچه ها، ارسال پیامهای عصبی و … را تأمین میکند.
همۀ این فرایندها وابسته به انجام واکنش های شیمیایی هستند که هریک آهنگ ویژه ای دارند؛ واکنش هایی که دمای بدن را نیز کنترل و تنظیم میکنند. مقدمه محتوای انرژی مواد غذایی گوناگون چقدر است؟
مواد مغذی موجود در خوراکی ها از چه نوعی هستند و به چه مقدار وجود دارند؟



ترموشیمی و سینتیک شیمیایی شاخه هایی از علم شیمی هستند که میتوان پاسخ پرسشهایی از این دست را در آنها جست و جو کرد.

مقدمه بدن ما برای انجام فعالیت های ارادی و غیرارادی گوناگون به ماده و انرژی نیاز دارد.
برای نمونه هنگامی که قند خون پایین باشد می توان با خوردن سیب یا نوشیدن شربت آبلیمو و عسل و هنگامی که بدن دچار کمبود آهن باشد می توان با خوردن اسفناج و عدسی بدن را به حالت طبیعی بازگرداند.
غذا، مادّه و انرژی یکی از راه های آزاد شدن انرژی مواد، سوزاندن آنهاست.
سوخت هایی مانند گاز شهری، بنزین، الکل و زغال هنگام سوختن انرژی آزاد می کنند و این انرژی برای گرم کردن خانه، پخت و پز و نیز به حرکت درآوردن خودروها مصرف می شود. غذا، مادّه و انرژی مواد غذایی مانند ماکارونی و گردو نیز هنگام سوختن، انرژی آزاد میکنند.
در واقع هر ماده غذایی انرژی دارد و میزان انرژی آن به جرمی بستگی دارد که می سوزد، انرژی ای که میتواند باعث تغییر دما شود. غذا، مادّه و انرژی دمای یک مادّه افزون بر نشان دادن میزان سردی و گرمی، معیاری برای توصیف میانگین تندی و میانگین انرژی جنبشی ذرّه های سازندۀ آن است.
جنبش های نامنظّم ذره ها در حالت گاز شدید تر از مایع و آن هم شدیدتر از حالت جامد است.
همچنین هرچه دما بالاتر باشد، جنبش های نامنظّم ذره های سازنده ماده شدیدتر است. دمای یک مادّه از چه خبر می دهد؟ آب پز کردن روشی ساده و مفید برای تهیۀ بسیاری از غذاها از جمله پختن تخم مرغ است.
در آب با دمای 25 درجه سانتیگراد تخم مرغ نمی پزد مگر آنکه به آن گرما بدهید. تهیۀ غذای آب پز، تجربۀ تفاوت دما و گرما در این تجربه دمای ماده با جذب گرما افزایش یافته است.
نتیجه اینکه دادوستد گرما میتواند باعث تغییر دما شود، کمیتی که از ویژگیهای یک نمونه ماده نیست بلکه برای توصیف فرایندهایی از این دست به کار می رود.
اشاره به گرمای یک نمونه ماده از نظر علمی نادرست است

 

این پاورپوینت آموزشی، جذاب، قابل ویرایش، کاملا منطبق با کتب درسی و با تعداد اسلاید ذکر شده تهیه و تنظیم شده است.

 

با بکارگیری نمودار ها ، تصاویر جالب و جذاب و دسته بندی مطالب سعی شده یادگیری مطالب را برای دانش آموزان عزیز تسهیل بخشیم.

 

با انتخاب این پاورپوینت از تدریس و آموزش لذت خواهید برد.

 

بدیهی است عناوین و مطالب و اسلایدها توسط دبیران مجرب و دلسوز در جهت گسترش علم و دانش روزافزون همه دانش آموزان علم با ظرافت خاص جمع آوری شده است.

 

مناسب برای معلمان، دانش آموزان و اولیای گرامی برای یادگیری بهتر دانش آموزان عزیز

 

اگرمشکلی در خرید داشتید می توانید از مرورگر ( فایرفاکس، اکسپلورر یا کروم ) استفاده کنید و یا بانک عامل خود را تغییر دهید.

 

ضمنا در صورت نبود کافیست، پاورپوینت مد نظرتان در هر مقطع و پایه تحصیلی، از طرق تلگرام با ما در میان بگذارید تا در کمترین زمان ممکن پاورپوینت شما آماده و تحویل داده شود.

 

محصولات مرتبط:

پکیج پاورپوینت های دروس شیمی پایه یازدهم: (فصل اول الی فصل سوم)

پاورپوینت فصل اول شیمی پایه یازدهم: قدر هدایای زمینی را بدانیم

پاورپوینت فصل دوم شیمی پایه یازدهم: در پی غذای سالم

پاورپوینت فصل سوم شیمی پایه یازدهم: پوشاک، نیازی پایان ناپذیر

برای دانلود کلیک کنید