پاورپوینت درس 9 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): نیرو همه جا (1)
نوع فایل: power point
فرمت فایل: ppt and pptx
قابل ویرایش 21 اسلاید
قسمتی از متن پاورپوینت:
نیرو، همه جا (1) فصل نهم درس در یک نگاه نیرو: شما هر روز کارهای زیادی را در خانه و مدرسه انجام می دهید، بازی می کنید، وسایلی را برمی دارید و جابه جا می کنید و بسیاری کارهای دیگر. برای انجام دادن همه ی این کارها به نیرو نیاز دارید. هنگامی که جسمی را می کشید یا هل می دهید، به آن نیرو وارد می شود. با کشیدن و هل دادن می توان وسایل را به حرکت درآورد. گفت و گو بچه ها سرگرم بازی هستند. در هر بازی، بچه ها چه کاری انجام می دهند؟ اثرات نیرو به کارهایی که انجام می دهید توجه کنید. نیرو می تواند: 1) سبب توقف حرکت جسم شود : مانند گرفتن توپ توسط دروازه بان. 2) سبب شروع به حرکت جسم شود: مانند ضربه به توپ در فوتبال،والیبال ، بدمینتون و… 3) سبب تغییر جهت حرکت جسم شود: مانند ضربه زدن به توپ پینگ پنگ. 4) سبب تغییر شکل جسم شود: مانند خم کردن خط کش پلاستیکی، فشار دادن بادکنک کم باد، سفالگری، فشار دادن قوطی خالی، پهن کردن خمیر نان و خمیر بازی. 5) سبب تغییر اندازه ی سرعت جسم شود: به توپ در حال حرکت در فوتبال ضربه زدن. در تمام این بازی ها، بچه ها چیزی را به حرکت درمی آورند. برای حرکت دادن اجسام به نیروی کافی نیاز هست. برای همین شما نمی توانید همه چیز را به آسانی حرکت دهید. شاید نیروی شما برای حرکت دادن آن جسم کافی نباشد. بنابراین در این مواقع از نیروی دیگران کمک می گیرید یا از وسایلی مانند چرخ ها و اهرم ها برای جا به جا کردن اجسام استفاده می کنید. برادر محسن روی تاب نشسته است؛ محسن تاب را می کشد و رها می کند و هر بار که تاب به او نزدیک می شود، آن را هُل می دهد. به تصویرها نگاه کنید؛ در کدام یک برای اینکه جسمی حرکت کند، آن را فقط هُل می دهند؟ در کدام یک برای اینکه جسمی حرکت کند، آن را می کشند؟ در کدام یک هم با کشیدن و هم با هُل دادن می توان جسم را به حرکت درآورد؟ شما هم سعی کنید اجسام اطراف خود را به حرکت درآورید. آیا می توانید همه ی اجسام را به آسانی به حرکت درآورید؟ چرا؟ بچه ها در دو گروه قرار گرفته اند و بازی طناب کشی انجام می دهند. به نظر شما کدام گروه برنده می شود؟ چرا؟ بچه ها سنگ بزرگی را هُل می دهند تا حرکت کند؛ اما چرا سنگ حرکت نمی کند؟ آنها چگونه می توانند سنگ بزرگ را به حرکت درآورند؟ همان طور که در شکل ها مشاهده کردید با کشیدن و هُل دادن می توان اجسام را به حرکت درآورد. هنگامی که جسمی را می کشیم یا هُل می دهیم به آن نیرو وارد می کنیم. در همه ی کارها و بازی ها نیرو به کار می رود. تصویرهای زیر را ببینید.
این پاورپوینت آموزشی، جذاب، قابل ویرایش، کاملا منطبق با کتب درسی و با تعداد اسلاید ذکر شده تهیه و تنظیم شده است.
با بکارگیری نمودار ها ، تصاویر جالب و جذاب و دسته بندی مطالب سعی شده یادگیری مطالب را برای دانش آموزان عزیز تسهیل بخشیم.
با انتخاب این پاورپوینت از تدریس و آموزش لذت خواهید برد.
بدیهی است عناوین و مطالب و اسلایدها توسط دبیران مجرب و دلسوز در جهت گسترش علم و دانش روزافزون همه دانش آموزان علم با ظرافت خاص جمع آوری شده است.
مناسب برای معلمان، دانش آموزان و اولیای گرامی برای یادگیری بهتر دانش آموزان عزیز
اگرمشکلی در خرید داشتید می توانید از مرورگر ( فایرفاکس، اکسپلورر یا کروم ) استفاده کنید و یا بانک عامل خود را تغییر دهید.
ضمنا در صورت نبود کافیست، پاورپوینت مد نظرتان در هر مقطع و پایه تحصیلی، از طرق تلگرام با ما در میان بگذارید تا در کمترین زمان ممکن پاورپوینت شما آماده و تحویل داده شود.
محصولات مرتبط
پکیج پاورپوینت های درس علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): (فصل اول الی فصل چهاردهم)
پاورپوینت درس 1 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): زنگ علوم
پاورپوینت درس 2 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): خوراکی ها
پاورپوینت درس 3 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): مواد اطراف ما
پاورپوینت درس 4 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): اندازه گیری مواد
پاورپوینت درس 5 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): آب ماده ای با ارزش
پاورپوینت درس 6 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): زندگی ما و آب
پاورپوینت درس 7 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): نور و مشاهدهی اجسام
پاورپوینت درس 8 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): جست و جو کنیم و بسازیم
پاورپوینت درس 9 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): نیرو همه جا (1)
پاورپوینت درس 10 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): نیرو همه جا (2)
پاورپوینت درس 11 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): بکارید و ببینید
پاورپوینت درس 12 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): هر کدام جای خود (1)
پاورپوینت درس 13 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): هر کدام جای خود (2)
پاورپوینت درس 14 علوم تجربی پایه سوم دبستان (ابتدایی): از گذشته تا آینده