پاورپوینت تغذیه در بحران

دانلود فایل

دانلود پاورپوینت با موضوع تغذیه در بحران، در قالب  pptو در 86 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

 

چرا غذا می خوریم ؟

نیازهای غذایی

تعریف غذا

منظور از تعادل و تنوع در برنامه غذایی چیست؟

گروه های غذایی بر اساس راهنمای غذایی

گروه نان و غلات

 گروه سبزیها

گروه میوه ها

گروه شیر و لبنیات

گروه گوشت و حبوبات

چربیها ، روغنها و شیرینی‌ها

بعضی عادتهای درست غذایی

بعضی عادتهای غلط غذایی

برنامه تغذیه همگانی

برنامه تغذیه تکمیلی

برنامه تغذیه درمانی

آموزش تغذیه به مدیران و افرادی که در ارتباط با آماده سازی برای شرایط بحران ملی و پاسخگویی به آنها درگیر هستند و به کل جمعیت

سبد غذایی یکنفر در شرایط بحران

سبد غذایی پیشنهادی جهت تأمین کلیه نیازهای غذایی

 کودکان 6 تا 12 ماهه

نگهداری مواد غذایی در انبار یا چادر امدادی

شناسایی کنسروجات و قوطی‌های فاسد

تهیه و توزیع مواد غذایی

شستشو ی ظروف و آشپزخانه

مواردی که در انتخاب مواد غذایی و چیدن آنها در کنار یکدیگر باید مورد توجه قرار گیرند:

پیشنهادات برای بسته بندی به صورت واحد

قسمتی از متن پاورپوینت:

غذا به مواد مایع یا جامدی گفته می شود که از راه دهان مصرف می شوند و ضمن برطرف کردن حس گرسنگی نیازهای بدن را نیز تأمین می کنند.

بنابراین غذا اعمال زیر را انجام می دهد :

انرژی یا حرارت لازم برای انجام اعمال مختلف بدن مثل نفس کشیدن و فعالیتهایی مثل فکر کردن یا ورزش و. را تأمین می کند .

تأمین مواد اولیه برای رشد و نمو (بخصوص در کودکان خردسال)

ترمیم و جانشین کردن سلولها و بافتهای مختلف بدن که در اثر فرسودگی از بین می روند .

غذاها از مواد مختلفی تشکیل شده اند که وجود هریک از آنها برای سلامت انسان لازم است.

تغذیه درست یعنی خوردن و به دست آوردن مقدار لازم و کافی از هریک از موادی نظیر ویتامینها، آهن، کلسیم و … که باعث تندرستی می گردند .(رفع نیازهای غذایی)

 

توضیحات:

این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان " تغذیه در بحران" می باشد که در حجم 86 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.

دانلود فایل