پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی (بازدارنده‌ها)

دانلود فایل

پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی (بازدارنده‌ها)

 

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 34 اسلاید

فهرست مطالب:

مقدمه

عناصر ضد مغذی – بازدارنده‌ها

بازدارنده‌های پروتئینی

بازدارنده‌های معدنی

بازدارنده‌های ویتامینه

بازدارنده‌ها در چربی

بازدارنده‌ها  در کربوهیدراتها

بازدارنده‌های پروتئازها

محدودکننده تریپسین و کیموتریپسین

مکانیسم اثر منفی محصول جنبی تریپسین در تحریک فعالیت پانکراس

ایجاد ترکیبات پیچیده با تریپسین و بازدارندگی از فعالیت آن

بازدارنده‌های پروتئینی –  لکتین‌ها

چگونگی عمل لکتین ها

بازدارنده‌های پروتئینی -تانن ها

خواص ضد تغذیه ای تانن ها

بازدازنده های پروتئینی- ساپونین‌‌ها

عوارض ناشی از مصرف منابع ساپونین دار

اسیدهای آمینه غیر پروتئینی

کاناوانین

روش های خنثی سازی اثر بازدارنده‌های ضد آنزیمی پروتئاز

مواد ضد مغذی در منابع پروتئین حیوانی

بازدارنده های چربی – اسیدهای چرب حلقوی

توپی و سفت شدن زرده تخم مرغ درهنگام تغذیه کنجاله کاپوک

اثر تغذیه مقادیر مختلف کنجاله کاپوک به مرغهای تخم گذار

بازدارنده های چربی – اروسیک اسید

بازدارنده های چربی – فساد و اکسیداسیون چربی

عوارض ناشی از فساد و اکسیداسیون چربی

بازدارنده‌های معدنی – کیلات ها

بازدارنده‌های معدنی – گلوکوزینولات‌ها

واکنش هیدرولیز گلوکوزینولات ها

مشکلات مصرف گلوکوزینولات ها

بازدارنده‌های معدنی – گوسیپول

عناصر ضد ویتامین

بازدارنده‌ها  در کربوهیدراتها

پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای

دانلود فایل