پاورپوینت بررسی اهمیت کنترل مواد غذایی در سطح عرضه و برنامه های آینده
قالب بندی: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 33 اسلاید
فهرست مطالب:
مقدمه
بهداشت محیط و بیماریهای مرتبط غذا
خطرات مرتبط با مواد غذایی
خطرات میکروبی
خطرات شیمیایی
عدم کفایت تغذیه ای
آلرژی ها و عدم تحمل مواد غذایی
باسیلوس سرئوس
ویبریوکلرا
کلستریدیوم بوتولینم
اشریشیا کلی
استافیلوکوکوس اورئوس ( طلایی )
زمان های نمونه برداری در سطح عرضه
نگهداری مواد غذایی باقیمانده از نوع نمونه
حمل و نقل و نگهداری نمونه ها
نمونه برداری از سطوح و وسایل
سیاستهای ملی کنترل بهداشتی مواد غذایی در سطح عرضه
قسمتی از متن پاورپوینت:
تأمین سلامت غذا در کنار تلاش برای تهیه غذا اهمیتی دو چندان دارد . مسئولیت مهم دولت ها تأمین سلامت زنجیره غذایی از مزرعه تا سفره است و برای عملی کردن آن همکاری بین بخشی وسیعی لازم بوده و هر بخشی وظایف خود را باید بدرستی انجام دهد.
پدیده جهانی شدن و افزایش مسافرت ها و توسعه گردشگری و همچنین افزایش مصرف غذا در خارج از منزل در جوامع مختلف بیماریهای منتقله از غذا را به عنوان یک مشکل بهداشتی جهانی مطرح کرده است .
مواد غذایی از تولید تا سفره دچار تغییرات زیادی شده است و با عوامل مختلفی در تماس می باشد بنابراین به جهت حفظ سلامت غذا و عرضه مواد غذایی سالم نیازمند به کنترل مستمر می باشد. یکی از مراحل مهم کنترل بهداشتی مواد غذایی در سطح عرضه می باشد .