پاورپوینت بررسی اهمیت کنترل مواد غذایی در سطح عرضه و برنامه های آینده

دانلود فایل

پاورپوینت بررسی اهمیت کنترل مواد غذایی در سطح عرضه و برنامه های آینده

 

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 33 اسلاید

فهرست مطالب:

مقدمه

بهداشت محیط و بیماریهای مرتبط غذا

خطرات مرتبط  با مواد غذایی

خطرات میکروبی

خطرات شیمیایی

عدم کفایت تغذیه ای

آلرژی ها و عدم تحمل مواد غذایی

باسیلوس سرئوس

ویبریوکلرا

کلستریدیوم بوتولینم

اشریشیا کلی

استافیلوکوکوس اورئوس ( طلایی )

زمان های نمونه برداری در سطح عرضه

نگهداری مواد غذایی باقیمانده از نوع نمونه

حمل و نقل و نگهداری نمونه ها

نمونه برداری از سطوح و وسایل

سیاستهای ملی کنترل بهداشتی مواد غذایی در سطح عرضه

قسمتی از متن پاورپوینت:

تأمین سلامت غذا در کنار تلاش برای تهیه غذا اهمیتی دو چندان دارد . مسئولیت مهم دولت ها تأمین سلامت زنجیره غذایی از مزرعه تا سفره است و برای عملی کردن آن همکاری بین بخشی وسیعی لازم بوده و هر بخشی وظایف خود را باید بدرستی انجام دهد.

پدیده جهانی شدن و افزایش مسافرت ها و توسعه گردشگری و همچنین افزایش مصرف غذا در خارج از منزل در جوامع مختلف بیماریهای منتقله از غذا را به عنوان یک مشکل بهداشتی جهانی مطرح کرده است .

مواد غذایی از تولید تا سفره دچار تغییرات زیادی شده است و با عوامل مختلفی در تماس می باشد بنابراین به جهت حفظ سلامت غذا و عرضه مواد غذایی سالم نیازمند به کنترل مستمر می باشد. یکی از مراحل مهم کنترل بهداشتی مواد غذایی در سطح عرضه می باشد .

دانلود فایل