فرمول تولید حلوا ارده

- فرمول تولید حلوا ارده

فرمول تولید حلوا ارده

دانه کنجد یکی از بهترین و مفیدترین انواع دانه‌های روغنی خوراکی است که همراه سایر مواد و هم به‌تنهایی از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. این دانه‌ی روغنی غنی از پروتئین است و از سالم‌ترین مواد غذایی به‌حساب می‌آید. حلوا ارده یکی از فراورده های دانه کنجد است.

این حلوا ارده بسیار خوشمزه و مغذی است و دارای خصوصیات زیر می باشد:

نرم می باشد به طوری که وقتی در دهان گذاشته می شود آب شده و نیازی به جویدن ندارد.

الیاف نخ مانند در آن بسیار نازک می باشد.

هنگام برش شکل خود را حفظ میکند و نمی شکند.

سفت و کش دار نیست و به دندان نمی چسبد.

ته گلو را نمی سوزاند.

 

برای دانلود کلیک کنید