دانلود پاورپوینت در مورد اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

- دانلود پاورپوینت در مورد اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

دانلود پاورپوینت در مورد اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

مشحصات فایل:

عنوان:اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

 

نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )


تعداد اسلاید :37 اسلاید

 قسمتی از متن پاورپوینت  :

جوش شیرین ( بی کربنات سدیم ) که در اثر واکنش با حرارت و رطوبت در جریان پخت نان به کربنات سدیم ( سودا ) تبدیل می گردد دارای خاصیت قلیایی بالا و اثرات سوء بهداشتی خواهد بود…

 

1- افزایش PH و در نتیجه مانع از رشد و تکثیر مخمرها

 

  2- تیرگی رنگ مغز نان و بوی نامطبوع در نان

  3- قلیایی شدن محیط دهانی و در نتیجه واکنش قلیا با چربی های موجود…   

برای دانلود کلیک کنید