جزوه صنایع غذایی با منشا دامی
جزوه صنایع غذایی با منشا دامی
- راه های نگداری مواد غذایی
- اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه
- تغییرات پس از کشتار
- کیفیت گوشت
- تجهیزات مورد استفاده درصنایع گوشت
- تکنولوژی تولید فرآورده های گوشتی
- کالباس های حرارت دیده
- کالباس های خام
- کالباسهای پخته
- فرآورده های گوشتی عمل آمده
- تولید همبرگر ، مرغ برگر ، قارچ برگر ، پنیر برگر، کباب لقمه ، خمیر ماهی ، ملهی برگر
- فساد گوشت
- بهداشت کارخانه های فرآورده های گوشتی
- فرآوری تخم مرغ
- کیفیت و فساد تخم مرغ و فرآورده های آن
- اصول آماده سازی و نگهداری آبزیان
- کنسروسازی
- سایر روشهای نگهداری آبزیان ( نمک زدن ، خشک کردن ، دودی کردن )
- فرآورده های غیر خوراکی آبزیان
- میگو و عمل آوری آن
- بهداشت تهیه خاویار
- فساد ماهی و صدف داران
- تجمع میکروبی در مواد غذایی و اثرات آن
فایل به صورت PDF و دارای 84 صفحه میباشد.