جزوه صنایع غذایی با منشا دامی

- جزوه صنایع غذایی با منشا دامی

جزوه صنایع غذایی با منشا دامی

جزوه صنایع غذایی با منشا دامی

  1. راه های نگداری مواد غذایی
  2. اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه
  3. تغییرات پس از کشتار
  4. کیفیت گوشت
  5. تجهیزات مورد استفاده درصنایع گوشت
  6. تکنولوژی تولید فرآورده های گوشتی
  7. کالباس های حرارت دیده
  8. کالباس های خام
  9. کالباسهای پخته
  10. فرآورده های گوشتی عمل آمده
  11. تولید همبرگر ، مرغ برگر ، قارچ برگر ، پنیر برگر، کباب لقمه ، خمیر ماهی ، ملهی برگر
  12. فساد گوشت
  13. بهداشت کارخانه های فرآورده های گوشتی
  14. فرآوری تخم مرغ
  15. کیفیت و فساد تخم مرغ و فرآورده های آن
  16. اصول آماده سازی و نگهداری آبزیان
  17. کنسروسازی
  18. سایر روشهای نگهداری آبزیان ( نمک زدن ، خشک کردن ، دودی کردن )
  19. فرآورده های غیر خوراکی آبزیان
  20. میگو و عمل آوری آن
  21. بهداشت تهیه خاویار
  22. فساد ماهی و صدف داران
  23. تجمع میکروبی در مواد غذایی و اثرات آن

فایل به صورت PDF  و دارای 84 صفحه میباشد.

برای دانلود کلیک کنید