دانلود تحقیق با موضوع فرضیه های رقیب (ویژه درس تئوری های حسابداری)، در قالب word و در 32 صفحه، قابل ویرایش، شامل:
چکیده
مقدمه
فرضیه های رقیب
فرض صفر
فرضیه ی مکانیکی
تشخیص فرضیه ها
کاپلان ورول
روش اجرای تحقیق
روش تحقیق مطالعه رویدادی
بال
تحقیق در مورد تغیییر در روش ثبت موجودی کالا
ساندر
ریکس
بیدل و لیندال
رابطه بین سود و بازده غیر عادی سهام در بورس تهران
منابع و ماخذ
قسمتی از متن تحقیق:
فرض رقیب دارای توان پیش بینی است که در مورد آن اتفاق نظر وجود ندارد یا به بیان دیگر دیدگاههای ضد و نقیضی وجود دارد(یعنی یک تغییر در روش حسابداری که سود خالص را افزایش می دهد قیمت سهام را هم بالا خواهد برد).
شیوهای که آزمونهای مربوط به متمایز کردن فرضیهها انجام میشد بیانگر شیوهای است که این تحقیقات بر پایه تحقیقات پیش (قبل از خود) قرار میگرفتند. در تحقیق بعدی به مسئلههایی توجه میشد که در تحقیق قبلی به وجود آمده بود. ادبیات، با آهنگی یکنواخت در مسیری گام بر میداشت که آزمونهای قوی تر به اجرا در میآمدند، آزمونهایی که بتوان بدان وسیله فرضیهها را از یکدیگر تفکیک کرد. نمیتوان انتظار داشت که تحقیقات اولیه به نتیجههای قطعی برسند. سیر تکاملی این تحقیقات بیانگر این است که پژوهشگران همواره میکوشیدند به این پرسشها پاسخ دهند. میتوان مدعی شد که بیدل و لیندال آزمونهای قوی تری را انجام دادند، زیرا پیشینیان آنها تلاش های زیادی کرده بود و آنان اساس تحقیق خود را بر پایه نتیجههای به دست آمده قرار دادند (یعنی نتیجه تحقیقات کاپلان، رول، بال و ساندر).
ادبیات مزبور باعث شد تا پژوهشگران در این مورد پرسشهایی را مطرح نمایند که در مورد اثر تغییر روش حسابداری بر قیمت سهام مطرح بود (این پرسش از زاویههای مختلف مطرح میشود). یکی از پرسشهای سهام نمیگذارد، چرا برخی از شرکتها اقدام به تغییر روش حسابداری مینمایند؟ این پرسشها، به نوبه خود، باعث شدند که برخی از پژوهشگران فرضهای مربوط به نبود هزینه اطلاعاتی و هزینه معامله را نادیده انگارند و در صدد برآیند با توجه نمودن به این هزینهها درباره علت تغییرات روش حسابداری توضیح دهند.
توضیحات:
این فایل شامل تحقیقی با عنوان " فرضیه های رقیب (ویژه درس تئوری های حسابداری) " می باشد که در حجم 32 صفحه، همراه با توضیحات کامل تهیه شده است.