اصول و کاربردهای سیستم انجماد بستر سیال در صنایع غذایی

دانلود فایل

نگهداری مواد غذایی در دمای پایین باعث کاهش نرخ رشد میکرو ارگانیسم ها و خارج کردن آب از مواد غذایی می شود.که این موضوع هم به نوبه خود باعث عدم توانایی میکرو ارگانیسم ها در استفاده از ماده غذایی می شود. انجماد سالیان متمادی برای حفاظت از غذاهای با ارزش مثل گوشت و ماهی به کار رفته است و در طی 40 سال اخیر استفاده از آن بسیار گسترش پیدا کرده است.. غذاهای منجمد شامل سبزیجات آماده، کیک ها، فراورده های پاستا، دسرها و غذاهای کاملا آماده هستند که معمولا به شکل فراورده های حبوبات و سایر سبزیجات است. در طی سالیان اخیر روش های انجماد مواد غذایی بهبود چشمگیری پیدا کرده است زیرا غذاهای منجمد کیفیت بسیار بالاتری نسبت به غذاهایی دارد که با روش سنتی تهیه شده و تحت فرایندهای حرارتی قرار گرفته اند. علت دیگر این است که انجماد فقط بر روی مواد اولیه با کیفیت بالا و غذاهای تولید شده با ارزش بالا انجام می گیرد.

دانلود فایل